Butterfly SANTO range

Träningsoverallen SANTO

Träningsoverallen SANTO-serien är ett uttryck för ambition. Det lätta, hållbara ”Performance Micro” -materialet ger andningsförmåga och funktionellt stöd under aktiviteter eller pauser. Den moderna passformen med smala ben och smarta detaljer som konturer i krage, manschetter och midja ger ett grundligt sportigt utseende.

 

Butterflyvideo SANTO

Butterflyvideo om SANTO-serien. Klicka för att kolla

T-shirt SANTO

Med sin klassiska design och färger visas T-shirt SANTO i harmoni med SANTO-seriens overall. Designen är i ”Collegestil” med en rund krage som har hög komfort och funktionalitet tack vare ”Honeycomb” materialblandningen som ”andas”.

 

För mer information om det nya Butterfly SANTO Range-sortimentet, besök vår Butterfly 2018 kollektionskatalog som finns här: en.butterfly.tt/medien-katalog 

För prisinformation för SANTO-sortimentet och andra Butterfly produkter, besök:  www.butterfly.tt

Tack för att du läste den här artikeln! Se till att följa oss på Facebook och Instagram för fler artiklar som den här och alla de senaste uppdateringarna från Butterfly Table Tennis!

Butterfly Facebook: www.facebook.com/butterflyttofficial

Butterfly Instagram: www.instagram.com/butterflyttofficial

 

(Översatt av Simon Arvidsson)

Om författaren

Seb

Seb has succeeded in living his passion for table tennis. A long-time player, he connected to professional table tennis as commentator for the ITTF, travelling to top events such as World Championships and reporting live from the action. In 2014, Seb became part of the Butterfly Team, working in international Sales and Marketing at Butterfly Europe in Germany.

Relaterade artiklar