Butterfly MITO range kombinerar högkvalitativt lättviktigt material med extrem komfort, vilket ger dig den bästa moderna passformen möjligt. MITO-serien har moderna färger som harmoniserar för att skapa ett modernt men ändå tidlöst utseende.

TRÄNINGSOVERALLEN MITO

MITO förkroppsligar komfort. Det lätta, ultrabekväma ”Stretch Terry” Melange-materialet ger dig funktionell flexibilitet och gör overallen MITO till en perfekt passform för både återhämtning efter träning och fritidsaktiviteter. MITO har en modern passform och har en subtil färgmix, smala ben och huva.

Butterflyvideo om MITO-serien

Butterflyvideo om MITO-serien. Video – klicka för att kolla

T-SHIRT MITO

Den snedställda kragen understryker den dynamiska passformen på MITO-tröjan. T-shirten är tillverkad av den extremt bekväma Lycramaterialet melange och ger lätthet och flexibilitet under träning och har ett tidlöst utseende med harmoniserande färger.

KJOLEN CHIARA

Denna fashionabla, funktionella kjol har mycket bekvämt avsmalnande passform med elastiskt material. Materialet innanför kjolen ger maximal flexibilitet vilket ger optimal komfort.

T-SHIRT MITO LADY

Identisk med T-SHIRT MITO, förutom att MITO LADY har ett annat färgschema och en avsmalnande damskärning.

För mer information om det nya Butterfly MITO sortimentet, besök vår Butterfly 2018 kollektionskatalog som finns här: en.butterfly.tt/medien-katalog 

För prisinformation för MITO-sortimentet och andra Butterfly produkter, besök:  www.butterfly.tt

Tack för att du läste den här artikeln! Se till att följa oss på Facebook och Instagram för fler artiklar som den här och alla de senaste uppdateringarna från Butterfly Table Tennis!

Butterfly Facebook: www.facebook.com/butterflyttofficial

Butterfly Instagram: www.instagram.com/butterflyttofficial

 

(Översatt av Simon Arvidsson)

Om författaren

Seb

Seb has succeeded in living his passion for table tennis. A long-time player, he connected to professional table tennis as commentator for the ITTF, travelling to top events such as World Championships and reporting live from the action. In 2014, Seb became part of the Butterfly Team, working in international Sales and Marketing at Butterfly Europe in Germany.

Relaterade artiklar