Timo Boll ALC är en klassisk stomme från Butterfly och är en av våra mest populära ALC-stommar. Den utvecklades tillsammans med Timo Boll och är nu hans personliga stomme efter att han tidigare spelat med Viscaria och Boll Spirit.

Boll ALC är konstruerad för offensiva spelare som vill ha en medelhård touch. Det spelar dynamiskt och exakt och ger en fin touch för alla skruv-orienterade spelstilar.

Timo Boll ALC

Video – klicka för att kolla

På grund av den speciella sammansättningen av 5 trälager och 2 lager gjorda av Arylat-carbon (ALC), kombinerar Boll ALC hastigheten på en carbonstomme samtidigt som den har känslan som i en ren trästomme med högsta kvalité.

Kolla in vad killarna från TableTennisDaily tyckte om den här stommen i sin videorecension nedan:

För fullständiga produktspecifikationer och priser vänligen besök: https://en.butterfly.tt/timo-boll-alc.html 

Om författaren

Seb

Seb has succeeded in living his passion for table tennis. A long-time player, he connected to professional table tennis as commentator for the ITTF, travelling to top events such as World Championships and reporting live from the action. In 2014, Seb became part of the Butterfly Team, working in international Sales and Marketing at Butterfly Europe in Germany.

Relaterade artiklar