2018 Butterfly Zonatt, 5-dagars internationellt träningsläger i Calella (Barcelona) med huvudtränare Petr Korbel 30:e juli – 3:e augusti

Detta är din chans att få coachas i fem dagar med bordtennislegenden Petr Korbel på XI Campus Zonatt Butterfly Internationella träningsläger 2018 i Calella, Spanien.

Detta är det 11: e året av det mycket framgångsrika träningsläger som Butterfly arrangerar. Det passar alla åldrar och standarder för spelare. Lägret i sig har internationella sparringspartners att träna med, och är självklart på väg upp i utveckling av legendariske spelaren och coachen, Petr Korbel.

 

 

Under lägret kommer det att vara två träningssessioner varje dag. Den första från 9:30 till 12:00 och sedan igen på eftermiddagen från 16:00 till 19:30. Onsdag eftermiddag är det dock vila och återhämtning.

Efter träningslägret kommer det att finnas två separata turneringar som hålls under de två dagarna efter lägret (4:e-5:e augusti). Den första är XI Zonatt International Open som endast är tillgänglig för lägermedlemmar, med ett belopp på 500 kronor till vinnaren. Den andra är XI Calella International Triopen som är öppen för alla. Alla spelare som anmält sig till 5-dagslägrena får gratis entré till båda turneringarna.

 

 

 

Lägret hålls vid den fantastiska C.T.T. Calellas tekniska center i Barcelona. Centret har 18 toppkvalitativa Butterflybord, högkvalitativt rött golv och allt annat som en bordtennisspelare behöver.

 

 

Priserna börjar från 288 euro per person (ung spelare i trippelrum) för hela lägret, 7-dagarsboende, 3 måltider per dag och tillträde till 2 internationella öppna turneringar efter träningslägrens slut. En jubileumströja kommer också att ges till var och en av lägerdeltagarna.

Lägret är begränsat till 36 spelare så var noga med att boka snart för att undvika besvikelse!

För priser och mer information besök http://butterflycamp.blogspot.co.uk/

Eller kontakta lägrets assisterande coach, Joaquim Mallorquí via mejl: quimus67@gmail.com

 

(Översatt till svenska av Simon Arvidsson)

Om författaren

Seb

Seb has succeeded in living his passion for table tennis. A long-time player, he connected to professional table tennis as commentator for the ITTF, travelling to top events such as World Championships and reporting live from the action. In 2014, Seb became part of the Butterfly Team, working in international Sales and Marketing at Butterfly Europe in Germany.

Relaterade artiklar