Om du letar efter kraften hos en carbonstomme, men behöver bekvämligheten med en mjukare touch – leta inte längre. Den nya Butterfly SK CARBON kan vara just den stommen du letar efter.

Skräddarsydd till mångsidig men precist spel

Rüdiger von Berg, Butterfly

På grund av den speciella sammansättningen av 3 trälager och 2 lager av TAMCA 5000 carbonfiber, kombinerar SK CARBON snabbheten av en carbonstomme med känslan av en trästomme.

Butterflys Rüdiger von Berg definierar lämpligheten av den nya stommen:

”Först och främst är SK CARBON väl lämpad för spelare som redan använder carbonstomme, men som letar efter en mjukare touch. Å andra sidan kommer det att locka spelare som använder en naturlig trästomme men som är intresserade av egenskaperna hos en carbonstomme. ”

Precis touch, låg vikt

SK CARBON

SK CARBON kombinerar det bästa av båda världarna och ger en touch som många spelare har letat efter i en carbonstomme. Dess största styrka är precisionen och stunsen som endast stommar med speciella fibrer kan ge, kombinerat med den utmärkta kontrollen, speciellt i blockeringar.

SK CARBONs låga vikt stöder slag med korta rörelser och serve- och returspel i allmänhet. Medan TAMCA5000 stommar normalt sett erbjuder lite feedback på grund av den höga vibrationsegenskapen, bryter SK CARBON ut från den tanken med en touch-känsla som är mer jämförbar med en ALC eller de lite mjukare ZLC-stommarna .

Få mer info i vår video:

Video Sk-Carbon

Video: SK Carbon – klicka för att kolla

Om författaren

Seb

Seb has succeeded in living his passion for table tennis. A long-time player, he connected to professional table tennis as commentator for the ITTF, travelling to top events such as World Championships and reporting live from the action. In 2014, Seb became part of the Butterfly Team, working in international Sales and Marketing at Butterfly Europe in Germany.

Relaterade artiklar