Spara datumet! Från 24 till 28 juli, 2017 erbjuder Butterfly återigen alternativ för en semester i södra Spanien – i kombination med en hög nivå av bordtennisträning.

 

Vad är bättre än bordtennis? Det är rätt, bordtennis plus semester! Du kan kombinera båda på Butterflys tionde Internationella Träningsläger 2017. Plats: Pittoreska Calella, södra Spanien, en utmärkt semesterplats som ligger precis vid Medelhavet.

 

Begränsat till 36 spelare, erbjuder Butterfly ett internationellt träningsläger där det finns möjlighet att träna på 18 Butterflybord och förbättra sitt spel under ledning av ett tränarteam med butterflystjärnan Petr Korbel, Gabi Feher och organisatören Joaquim Mallorqui. En komplett semesterkänsla garanteras också i och med login i det officiella trestjärniga Hotel Balmes i Calella. Erbjudandet börjar på 180 euro/person, grupper får en särskild rabatt. Detta inkluderar deltagande i träningsläger, hotell med helpension och deltagande i de två öppna turneringarna i Calella:

Den 10:e ZonaTT Internationella Öppna och 10:e Calella Internationella TROFÈN

IMG_5866_Triopen2015-ALieury

10:e ZonaTT Internationella Öppna och 10:e Calella Internationella Trofén, hålls från 29-30 juli, där vinnaren får Butterflymaterial värt totalt 2000 Euro, möjligheten till gratis träningsläger nästa år och 500 Euro i rena pengar. Billiga flyg till Barcelona och Gironas flygplats, blå platta stränder och femstjärnig vattenkvalitet är bara ytterligare incitament för att planera din nästa bordtennissemester!

 

Sara_Gabi

Hitta mer information på http:/butterflycamp.blogspot.com och kontakta quimus67@gmail.com för detaljerad bokningsinformation.

Vi ses där!

 

Om författaren

Seb

Seb has succeeded in living his passion for table tennis. A long-time player, he connected to professional table tennis as commentator for the ITTF, travelling to top events such as World Championships and reporting live from the action. In 2014, Seb became part of the Butterfly Team, working in international Sales and Marketing at Butterfly Europe in Germany.

Relaterade artiklar