Foto: Tommy Jensen

En av Butterflys senaste ”nyförvärv” är Jonathan Groth. Han har varit het en längre tid, presterat mängder av fina resultat och bland annat vunnit EM-guld i dubbel med Patrick Franziska för en månad sedan. Jonathan ligger för nuvarande på 33:e plats på världsrankingen.

Under den senaste tävlingen, Swedish Open Championships gjorde han ännu en bra tävling. Men det var inte för hans segrar han skulle bli ihågkommen framförallt från denna tävling utan för en magisk boll. Groths artistnummer innefattar bland annat en räddad nätrullare, en deff, ett tillbakadrag och en kreativ bakom ryggen lösning!! Se bollen här:

Insane Groth Behind the Back
(Video – klicka för att kolla)

Om författaren

Simon

Simon is a full time table tennis player who plays for BTK Rekord in Pingisligan in Sweden and for CTT Bruille in Pro B in France. He lives in Helsingborg and is trained by the Butterfly coach Linus Mernsten. Simon is part of Team Butterfly and is the editor of the Swedish part of Butterfly MAG.

Relaterade artiklar