Till slut lyckades det för Kristian Karlsson i par med Mattias Karlsson att spela hem det eftertraktade guldet i dubbel. Det har dröjt förvånansvärt länge med tanke på den respektlösa framfarten som Karlsson/Karlsson visat utomlands med bland annat ett EM-silver och ett EM-brons.
– Det är något svårare för oss i Sverige eftersom fler spelare här hemma vet hur de ska hantera Mattias nabb, sa Kristian till svenska bordtennisförbundet.

Team Butterfly gratulerar och önskar Kristian i nästa veckas Super Series tävling i Qatar.

Om författaren

Simon

Simon is a full time table tennis player who plays for BTK Rekord in Pingisligan in Sweden and for CTT Bruille in Pro B in France. He lives in Helsingborg and is trained by the Butterfly coach Linus Mernsten. Simon is part of Team Butterfly and is the editor of the Swedish part of Butterfly MAG.

Relaterade artiklar