Stunden vi alla har väntat på är här! Den allra första TTS Award tävlingen (Aug-sep) har kommit till ett slut och de tre vinnarna avslöjas i videon nedan!

Tack till alla deltagare, vi har uppskattat alla era inskick väldigt mycket – och vi ser fram emot många nya videoklipp i nästa tävling (OKT-DEC 2015).

Vinnarna

De tre vinnarna valdes av tävlingens jury bestående av en röst från Butterfly, en röst från EditingSports, en röst från Piing of Power och en röst från allmänheten. Varje jurymedlem tog fram deras Topp-3 röstordning. Alla röster beräknades sedan samman, och video med de som hade flest förstaplatsröster vann!

Klicka här för att ta en titt på vilka priser vinnarna har vunnit och vad som ligger bakom TTS AWARD.

Klicka på videon för att njuta av duellerna och läsa juryns kommentarer nedan!

tts award logo

video – klicka för att kolla

Allmänhetens röst

Youtube videon med flest “likes” fick allmänhetens röst. I den första TTS Award tävlingen var det “Jimmy & Emily”-videon som fick flest “likes”!

Editing Sports avatarEditingSports röst

1.  Calum Morrison

En väldigt cool och unik bordtennisserve! Det påminde oss om Asuka Sakais serve som gick viral för några år sedan. Detta är exakt vad vi hade hoppats på att få se i TTS Award; serven är ett coolt ”trick shot” och var det snyggaste slaget under matchen! Bra gjort Calum!

2. Jimmy & Emily

Detta är en sådan cool video! Att kunna göra dessa trick är svårt för vem som helst – men här görs de av barn i åldern 6 och 11! Det är fantastiskt! Det är häftigt att se att Jimmy och Emily njuter av sporten och blandar upp den vanliga träningen med lite kul här! Grattis!

3. Marc Schinkel

Snyggt slag runt nät och fantastiskt att göra det I en riktig matchsituation! Reaktionen från motståndaren visar hur oförutsägbart och coolt slaget var. Bra gjort Marc!

 

logo_PoP_smallPiing of Powers röst

1.  Calum Morrison

Ge aldrig upp. Oavsett vad poängen är. Om du kan producera magi, producerar du magi! Det är vad Calum visat oss med denna otroliga serve… och det är varför han fick vara vår nummer 1!

2. Edu Solsena 3

Tre inslag från Edu Solsona, det ena bättre än den andra. Hur många timmar måste ha gått för att filma för TTA Award? Vi uppskattar verkligen de fantastiska slagen och belönar dem med denna månads nummer 2!

3. Jimmy & Emily

Vad finns det att inte gilla när unga killar och tjejer njuter av bordtennis? Och se bara på de exakta slagen! När vi var sex, visste vi inte ens hur man höll i ett rack!

butterfly_AppButterflys röst

1. Calum Morrisson 1
Inte bara ett överraskande och begåvad slag berättar om glädjen för sporten – men också en stor känsla för humor bevisas av Calums ”motståndare. Det är ett nöje att bevittna detta ögonblick.

2. Jimmy & Emily
Tanken med dessa ”trick shots” är kanske inte nytt. Men utförandet och älskvärdheten av dessa två barn flyttar våra hjärtan – liksom de timmar av träning som de har investerat för att lyckas i den här videon.

3. Marc Schinkel
Väl utfört slag runt nätet. Reaktionen av motståndaren skapar ett stort ögonblick fullt av sportsmannaanda.

Blev du inspirerad? Skicka in du med!

Blev DU inspirerad av de olika videorna och den första TTS Award tävlingen? Om ja, se till att delta i nästa tävling! Den 2: a TTS Award tävlingen börjar den 5 oktober och omfattar månaderna oktober, november och december! Tävlingen kommer att återse tre vinnare som kommer att vinna några fina butterflyprodukter! Läs mer om hur du skickar in dina klipp här!http://se.butterflymag.com/2015/08/har-du-en-grym-kaensla/

 

(Översatt till svenska av Simon Arvidsson)

Om författaren

Frank

Från dagis till universitetet stod han vid bordet och var mycket motiverad. Idag är han copywriter och japanskaöversättare och sitter vid bordet istället - men är inte mindre ambitiös för det, han följer de olika svängningarna i bordtennisvärlden och sköter Butterflys internetmarknadsföring.

Relaterade artiklar