Japan Open: Stort grattis och respekt till 17-årige Anton Källberg – den unge Butterflyspelaren nådde ända till semifinalen i u21-klassen där det tog stopp mot Masaki Yoshida från Japan. Förresten: Precis som Yoshida (TTC Grenzau) kommer också Anton Källberg att spela i tyska Bundesliga nästa säsong, närmare bestämt för TTC Hagen.

Antons framgång i Japans World Tour var inte bara i u21-klassen, i seniorklassen vann han mot Asuka Machi (WR 85) med klara 4-0 och var även nära att knipa matchen efter mot Lee Sang Su från Korea (WR 24) men förlorade 8-11 i skiljesetet. Så Antons klättring mot toppen fortsätter!

Här kommer ett klipp med highlights från Antons match mot Yoshida i u21-semifinalen.
https://www.youtube.com/watch?v=0B8hKYk9AD0

 

Foto av Tetsu Yamashita (ITTF)

Om författaren

Simon

Simon is a full time table tennis player who plays for BTK Rekord in Pingisligan in Sweden and for CTT Bruille in Pro B in France. He lives in Helsingborg and is trained by the Butterfly coach Linus Mernsten. Simon is part of Team Butterfly and is the editor of the Swedish part of Butterfly MAG.

Relaterade artiklar