Efter intensivt utvecklingsarbete är Butterfly redo att introducera den helt nya EASY BALL 40+ – PRODUCERAD I TYSKLAND – till marknaden.

En rundad njutning

Bytet till en celluloidfri boll har odiskutabelt medfört kvalitétsproblem för de traditionella bolltillverkarna. Bollarna på marknaden är sällan helt runda och går sönder fort. Men plastbollarna blir mer och mer etablerade i den professionella bordtennisen på internationell nivå. Den erfarenhet Butterfly har av att leverera material till professionella ligor som den franska ”pro A” eller den tyska ”Bundesliga” har föranlett Butterfly att börja utveckla sina egna plastbollar för skolidrott, ungdom och klubbträning.

Hög ambition – lågt pris

Rüdiger von Berg

Rüdiger von Berg

”Vår produktions mål med vår plastboll syftar till att konkurrera med trestjärniga bollar i termer av spelegenskaper, men bollarna måste också vara prisvärda samt vara hållbar och stabil” säger Rüdiger von Berg, försäljningsdirektör för Tamasu Butterfly Europa GmbH. ”EASY BALL 40+ stämmer väldigt bra in på det målet”. I gemensam utveckling med en duktig tysk tillverkare av högkvalitativa plastprodukter, har Butterfly utvecklat en rad nya plastbollar – den första alltså EASY BALL 40+. Denna boll, som skiljer sig i material jämfört med andra bollar, övertygar inte bara genom det överkomliga priset, men också med hög stabilitet och en homogen studs. Dess egenskaper är perfekt anpassade till ungdoms- eller klubbträning och träning med AMICUS robot.

Specialerbjudande & vinn 20.000 sexpackspaket!

EasyBall_BoxOf120

Just nu! Det ordinarie priset för en låda med 120 bollar är 59,90 € och 3, 90 € för ett paket med sex bollar. Butterfly startar en världsvid distribution med två specialerbjudanden: En låda med 120 EASY BALLS för 49,90 € – erbjudandet gäller tills 30 juni. Vanlig försäljning sker genom Butterfly Store eller Online-Shop från och med maj 2015. Om du vill kolla in den nya EASY BALL innan det datumet så erbjuder Butterfly chansen att vinna en gratis låda med sex bollar i ett skrapspel på internet. Skrapa sex EASY BALLS för att vinna, med din dator eller smartphone på http://butterflymag.com/easyball/. 20.000 gratispaket med sex bollar kommer att dras till olika vinnare!

(Översatt av Simon Arvidsson)

Online-Rubbelaktion

Skrapspelet för att vinna bollar

 

Om författaren

Frank

Från dagis till universitetet stod han vid bordet och var mycket motiverad. Idag är han copywriter och japanskaöversättare och sitter vid bordet istället - men är inte mindre ambitiös för det, han följer de olika svängningarna i bordtennisvärlden och sköter Butterflys internetmarknadsföring.

Relaterade artiklar