campBordtennis möter semester: för sjunde gången öppnas dörrarna till det internationella Butterflylägret för intresserade spelare i Calella, Barcelona.

Från 11 till 15 augusti kan spelare i alla åldrar och nivåer njuta av professionell coachning och utbildning på tre dagliga sessioner med ingen mindre än bordtennislegenden Petr Korbel.

podis_12 017Bortsett från träningsläger, kommer deltagarna att kunna tävla i Calella öppna den 17:e augusti, för att testa sina nyintränade färdigheter. Priset till vinnarna i män-, kvinno- och kadettklasserna är också väldigt speciellt. Det är nämligen ett års officiell sponsring av Butterfly!

Medan bordtennisen krav kommer att tillgodoses, får deltagarna också en chans att avnjuta den vackra staden Calella och dess natursköna stränder och shoppingmöjligheter. För att få redo på mer om lägret, turneringarna, hotell boendet, och för att boka, gå in på:

www.butterflycamp.blogspot.com

Om författaren

Seb

Seb has succeeded in living his passion for table tennis. A long-time player, he connected to professional table tennis as commentator for the ITTF, travelling to top events such as World Championships and reporting live from the action. In 2014, Seb became part of the Butterfly Team, working in international Sales and Marketing at Butterfly Europe in Germany.

Relaterade artiklar