14240065141_63e43dc50d_bTenergy 80 FX har, om man jämför med Tenergy 80, en mjukare svamp (med 4°), som gör att det blir en mjukare och mer kontrollerad känsla och det hjälper även till när man inte träffar bollen 100 % rätt.

I termer av skruv och snabbhet så är Tenergy 80 FX precis lika bra som de andra Tenergygummina. Det greppande gummit Tenergy 80, med det speciella ytgummit, har det välkända Tenergykvalitén i varje slag.

Vi rekommenderar Tenergy 80 FX till alla spelare som söker efter kontroll och precision i deras skruvorienterade spel och som söker efter en lite mjukare känsla jämfört med Tenergy 80.

Tenergy 80 FX kombinerar skruven som finns i Tenergy 05 FX samt snabbheten och explosiviteten som finns i Tenergy 64. Detta gör att snabbt och hårt spel nära bordet samt loop från bakplan funkar bra med detta gummi.


För att se en recension och demonstrering av Tenergy 80 FX kan ni gå in på denna video från Table tennis Daily:

https://www.youtube.com/watch?v=v6ZhiE_mMYY

Om ni vill se mer produktdetaljer och beställa gummit kan ni gå in på denna sida:

http://www.butterfly-store.se/product_info.php/butterfly-bordtennisgummi-tenergy-p-3358

Om författaren

Seb

Seb has succeeded in living his passion for table tennis. A long-time player, he connected to professional table tennis as commentator for the ITTF, travelling to top events such as World Championships and reporting live from the action. In 2014, Seb became part of the Butterfly Team, working in international Sales and Marketing at Butterfly Europe in Germany.

Relaterade artiklar