ETTU:s atletkommision förnyad

Under valet för ETTU (Europeiska bordtennisförbundet) i oktober 2013, som innebar avgången för Italiens Stefano BOSI, blev även atletkommisionen förnyad.

Franska Christophe LEGOUT var den med flest röster följd av svenske Matilda EKHOLM, den ende kvinnliga representanten i kvartetten. De två andra invalda var rumänske Adrian CRISAN och Tjecken Petr Korbel.

Alla fyra spelarna bär stolt TEAM BUTTERFLYS färger. Det har varit en mer än representativ röst eftersom mer än 48% av spelarna deltog i omröstningen. Petr KORBEL är ordförande i kommissionen vars ledamöter väljs på fyra år. Det är en verklig stolthet att njuta av detta förtroende och stöd från de andra idrottarna”, säger Christophe. Att väljas är en sak, men att förändra attityder är en annan! Jag tänker investera med 100% engagemang, precis som jag gjort i min spelarkarriär.”

 

Om författaren

Hubert

He recently joined the Butterfly France team. Hubert, in addition to following high level table tennis for many years (and playing himself), as a journalist, he creates a lot of content. He is now the chief editor for Butterfly Mag. He is also the communication manager for Butterfly in France.

Relaterade artiklar