Respekt och gratulationer till tre framgångsrika spelare i Butterflyteamet Vid Senior-SM i Halmstad skrev den unge Anton Källberg historia genom att vinna herrsingel och U20 herrsingel under samma helg! Även Matilda Ekholm kvar i toppform och fick titeln i damsingel, och även i mixed tillsammans med Mattias Karlsson. Antons lagkamrat från Borussia Dusseldorf, Kristian Karlsson, ville inte lämna Anton ensam på prispallen och vann brons i herrsingel. Närmast att slå Anton var en annan Butterflyspelare, Simon Arvidsson som förlorade i kvartsfinalen med minsta möjliga marginal.

Nu alla tre ser fram emot att spela VM 2018 som även det kommer att äga rum i Halmstad! Detta innebär hemmafördel på flera plan, eftersom Butterfly är officiell bollleverantör och turneringen kommer att spela med den trestjärniga Butterflybollen G40+

Här kan ni se Antons final mot Pär Gerell:

Och här kommer Matildas segerintervju efter sitt guld:

Om författaren

Simon

Simon is a full time table tennis player who plays for BTK Rekord in Pingisligan in Sweden and for CTT Bruille in Pro B in France. He lives in Helsingborg and is trained by the Butterfly coach Linus Mernsten. Simon is part of Team Butterfly and is the editor of the Swedish part of Butterfly MAG.

Relaterade artiklar